آموزش طرز تهیه عدسی نذری خوشمزه و مجلسی با سیب زمینی
آموزش آشپزی و دستور پخت عدسی خوشمزه و مقوی برای صبحانه
مواد لازم عدسی
عدس :•: 1 پیمانه
پیاز :•: یک عدد
رب گوجه :•: 1 قاشق غذاخوری
سیب زمینی :•: یک عدد کوچک
نمک، فلفل و زرد چوبه :•: به میزان کافی
آب لیمو ترش تازه :•: 3 قاشق غذاخوری
آموزش آشپزی و دستور پخت عدسی خوشمزه و مقوی برای صبحانه
طرز تهیه عدسی
برای تهیه عدسی
ابتدا عدس ها را میشوییم و در قابلمه ای میریزیم وروی آن را آب میگیریم و
شعله را روشن کرده و زیاد میکنیم تا آب جوش بیاید،سپس سیب زمینی را پوست
بکنید و درسته به عدس اضافه کنید.
پس از بجوش آمدن آب شعله را کم کنید تا سیب
زمینی و عدس خوب مغز پخت شود. پیاز را پوست بکنید و نگینی خرد کنید و در
تابه روغن بریزید و شعله را روشن کنید کمی که روغن داغ شد پیاز را درون آن
بریزید و
تفت دهید تا پیاز داغ
طلایی شود سپس رب را به آن بیفزایید و تفت دهید تا کمی رنگش تغییر کنید و
نمک، فلفل، زردچوبه و مقداری آب را داخل تابه بریزید تا بجوش بیاید و غلیظ
شود.
سپس درون قابلمه را نگاه کنید اگر عدس و
سیب زمینی پخته شده بود، سیب زمینی را از قابلمه بیرون بیاورید و با گوشکوب
آن را له کنید و به داخل قابلمه بریزید.
در آخر مواد داخل تابه را داخل قابلمه بریزید و در آن را بگذارید و شعله را کم کنید تا عدسی جا بیفتد و با آب لیمو تازه و نان سنگک نوش جان کنید. این مقدار عدسی برای دو نفر کافی است.