طرز تهیه کیک نسکافه ای خوشمزه به صورت نرم و پوک

طرز تهیه کیک نسکافه ای

طرز تهیه کیک نسکافه ای


کیک نسکافه ای به عنوان یکی از دسرها و میان وعده های خوشمزه می تواند شما را به همراه خانواده برای مصرف یک چای و کیک جمع کند.

مواد لازم کیک نسکافه ای

  • 2 پیمانه آرد
  • 1 پیمانه شکر
  • 4 عدد تخم مرغ
  • 1/2 لیوان روغن
  • 1/2 لیوان شیر
  • وانیل یک پنس
  • 2 قاشق غذاخوری آب جوش
  • بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
  • پودر قهوه نسکافه 2 قاشق غذاخوری سرشر

دستور پخت کیک نسکافه ای

این کیک کم شیرینیه، میتونید با چای شیرین راحت بخورید، میتونید طبق ذائقه نهایتا تا 1/3لیوان شکر رو اضافه کنید.
اول نسکافه رو با آب جوش حل کنید بذارین سرد بشه. تخم مرغ+شکر+وانیل رو حسابی با دور تند همزن بزنید اینقدر که کاملا پفکی بشه و کشدار
حالا پودر نسکافه رو اضافه کنید و با دور آرومتر خیلی کم هم بزنید بعد به ترتیب شیر و روغن بریزید و هم بزنید
وقتی کاملا یک دست شد آروم آروم اردی که با ب. پ پودر مخلوط کردیم و سه بار الکی کردیم روی مواد میریزیم و با لیسک دورانی مخلوط میکنیم مراقب باشید آرد خوب مخلوط بشه.
قالب رو چرب کنید یا کاغذ روغنی بندازین بعد مواد رو توش بریزید. و توی فر که با دمای 180 درجه گرم کردین به مدت 40 دقیقه قرار بدین،کیک من دقیقا 36 دقیقه ای پخت! حرارت فرها متفاوته بعد دقیقه 35 حتما کیک رو چک کنید.
من همه کیک هام رو با آرد نونوایی درست میکنم و می‌بینید که هیچ کدوم نه خمیر میشه نه خراب خیلی هم خوب اسفنجی میشه. البته اگر از آرد شیرینی پزی استفاده کنید احتمالا کیفیت کیک شما بالاتر میره.

مطالب مرتبط