طرز تهیه کیک زبرا خوشمزه و مجلسی مثل قنادی

طرز تهیه کیک زبرا

طرز تهیه کیک زبرا برای ۱۰ نفر خیس برای 6 نفر با فیلم با پودر کیک اماده در ماهیتابه رژیمی با بافتی نرم امتحان شده
کیک زبرا یکی از انواع کیک های ساده و خوشمزه در سراسر جهان است که به دلیل اینکه در طرح های دو یا سه رنگ تهیه می شود با نام زیرا یا گورخری شناخته می شود.

همچنین ببینید : طرز تهیه کیک اسفنجی ساده
مواد لازم برای ۶ نفر
آرد سفید ۲٫۵ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۳ عدد
روغن مایع نصف پیمانه
وانیل نصف قاشق چایخوری

دستور پخت کیک زبرا

مرحله اول

ابتدا فر را روشن می کنیم و روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا به مرور زمان گرم شود.آرد را سه بار الک می کنیم و در کاسه ای می ریزیم و بکینگ پودر را نیز الک می کنیم و به آرد اضافه می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله دوم

تخم مرغ ها را ابتدا در پیاله ای می شکنیم و در صورت سالم بودن در کاسه ای می ریزیم و بعد وانیل و شکر را به آن ها اضافه می کنیم و با دور تند همزن برقی مخلوط تخم مرغ را هم میزنیم تا مایه کشدار شود و به رنگ سفیدی تبدیل شود.

مرحله سوم

بعد از کشدار شدن مایه ،روغن مایع را به مخلوط شکر و تخم مرغ می افزاییم و کمی با مواد هم می زنیم و شیر را نیز اضافه می کنیم و همگی مواد را مجددا با همزن خوب هم می زنیم و ۲ قاشق غذاخوری از آرد را بر می داریم و کنار می گذاریم.

مرحله چهارم

سپس باقی آرد را کم کم به مایه اضافه می کنیم و ترجیحا با لیستک به شکل دورانی مایه را مخلوط می کنیم تا مایه یکدستی داشته باشیم.خمیر به دست آمده را به قسمت یکسان تقسیم میکنیم و به نصف مایه خمیر ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

در ادامه به نصف دیگر آن ۲ قاشق غذاخوری آردی که کنار گذاشته بودیم را می افزاییم.قالب مورد نظر را انتخاب می کنیم و کف آن را با فرچه آغشته به کمی روغن کاملا چرب می کنیم و کمی آرد نیز کف قالب به صورت پخش می پاشیم و یا از کاغذ روغنی برای کف قالب می توانیم استفاده کنیم.

مرحله ششم

سپس یک یا دو ملاقه از مایه سفید داخل قالب می ریزیم و اجازه می دهیم تا کاملا در قالب پخش شود و بعد یک یا دو ملاقه از مایه کاکائو روی آن می ریزیم و مجددا صبر می کنیم تا در قالب پخش شود و بعد مجددا به همین صورت لایه لایه می ریزیم و قالب را در فر قرار می دهیم تا به مدت ۴۵ دقیقه در فر بماند تا آماده شود.

مرحله هفتم

برای اینکه از آماده شدن کیک مطمئن شوید می توانید پس از گذشت زمان پخت یک خلال دندان را داخل کیک فرو کنید و بیرون آورید اگر از مایه کیک به خلال نچسبیده بود یعنی کیک کاملا پخته شده است و می توانید کیک را از فر بیرون بیاورید و نوش جان کنید.