روش درست کردن سالاد اندونزی با رسپی ایرانی خوشمزه

طرز تهیه سالاد اندونزی

طرز تهیه سالاد اندونزی با کشمش با قارچ بیتوته رژیمی سس مخصوص سالاد اندونزی با شوید
سالاد اندونزی همانطور که از نامش مشخص است سالادی متعلق به کشور اندونزی می باشد که شباهت زیادی به سالاد کلم سفید دارد. این سالاد هم مانند دیگر سالادهای خارجی تغییراتی داشته است تا با ذائقه ایرانیان هماهنگ شود ، مثلا برخی آشپزهای ایرانی در این سالاد از کشمش پلویی و گردو هم استفاده می شود.

مواد لازم برای ۴ نفر
کلم برگ قرمز۱ پیمانه
کلم برگ سفید۲ پیمانه
کالباسنصف پیمانه
ذرتنصف پیمانه
نخود فرنگینصف پیمانه
سس مایونزنصف پیمانه
خیارشور۴ عدد
هویج۲ عدد
کشمش پلوییبه اندازه دلخواه
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی

دستور تهیه سالاد اندونزی

مرحله اول

ابتدا کلم برگ سفید و قرمز را به صورت رشته هایی نازک خرد می کنیم سپس داخل یک کاسه بزرگ و جادار می ریزیم. البته برای سرعت بخشیدن به خرد کردن کلم برگ می توانید از رنده درشت نیز استفاده کنید. خرد کردن کلم ها به صورت رشته ای باعث می شود در پایان سالاد زیباتری داشته باشیم.

مرحله دوم

ذرت و نخود فرنگی را می توانید به صورت آماده از کنسرو استفاده کنید. اگر تمایل دارید خود نخود فرنگی و ذرت را بپزید می توانید هر کدام را به صورت جداگانه با مقداری آب و نمک بگذارید تا پخته شوند. ذرت و نخود فرنگی خیلی سریع می پزند پس بیش از حد نگذارید روی حرارت بمانند تا له شوند.

مرحله سوم

در این مرحله به سراغ آماده کردن هویج می رویم. هویج را به سلیقه خود می توانید به صورت پخته یا خام استفاده کنید. اگر می خواهید هویج را بپزید بهتر است آنرا بخارپز کنید. هویج را هم به صورت رشته خرد کنید و کنار بگذارید.

مرحله چهارم

در مرحله چهارم خیارشورها را به صورت ریز خرد می کنیم و پس از اینکه آب اضافی شان را گرفتیم کنار می گذاریم. در ادامه کالباس را هم به صورت رشته نازک خرد می کنیم و به همراه خیارشور ، هویج ، نخود فرنگی و ذرت به کاسه حاوی کلم برگ اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله باید سس سالاد را آماده کنیم. برای این منظور سس مایونز را داخل یک کاسه کوچک می ریزیم سپس مقداری نمک و فلفل سیاه به آن اضافه می کنیم و مواد سس را خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. در صورت تمایل می توانید کمی آبلیمو هم به سس اضافه کنید.

مرحله ششم

پس از اینکه سس اماده شد آنرا به مواد سالاد اضافه می کنیم و به آرامی مواد را مخلوط می کنیم به طوری که مواد له نشوند. در پایان سالاد را با کشمش پلویی تزیین می کنیم و در یخچال قرار می دهیم تا سالاد جا بیفتد. پس از دو ساعت سالاد را سرو می کنیم.

نکاتی برای بهتر شدن سالاد اندونزی

سالاد اندونزی رژیمی

اگر می خواهید این سالاد را به صورت رژیمی تهیه کنید باید مواد پر کالری را حذف یا جایگزین کنید. می توانید به جای استفاده از سس مایونز از ماست کم چرب ، روغن زیتون یا آب لیمو ترش تازه استفاده کنید. کشمش هم دارای کالری نسبت بالایی می باشد پس بهتر است کشمش را هم از دستور بالا حذف کنید.

سالاد اندونزی قالبی

اگر می خواهید سالاد اندونزی خود را به صورت قالبی درست کنید ابتدا مقداری نم آب داخل قالب بزنید سپس یک کیسه فریزر را باز کنید و داخل قالب قرار دهید. نم دار کردن داخل قالب باعث می شود که کیسه فریزر به قالب بچسبد و در زمان اضافه کردن سالاد تکان نخورد. در ادامه سالاد را به آرامی در قالب می ریزیم و با کمی فشار پشت قاشق آنرا فشرده می کنیم سپس در یخچال قرار می دهیم تا سالاد شکل بگیرد.

سالاد اندونزی با کشمش

در دستور اصلی سالاد اندونزی کشمش وجود ندارد اما در دستور ایرانی این سالاد می توانید به دلخواه کشمش هم به آن اضافه کنید. برای این منظور حتما از کشمش پلویی استفاده کنید و قبل از اضافه کردن کشمش ها انها را به مدت ۲۰ دقیقه در آب سرد بخیسانید تا نرم شوند سپسپ به سالاد اضافه کنید.

منبع : روش تهیه سالاد اندونزیایی