طرز تهیه لاه ماجون خوشمزه و مخصوص با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه لاه ماجون

طرز تهیه لاه ماجون

امروز با یک غذای جدید در خدمت شما هستیم که شاید حتی اسمش رو هم نشنیده باشید. با این آموزش با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۶ نفر

300 گرم گوشت چرخ کرده
1 عدد فلفل قرمز
1 عدد فلفل دلمه ای کوچک
3 حبه سیر
2 عدد پیاز
2 عدد گوجه فرنگی
1 ق غ رب گوجه فرنگی
نمک و فلفل مقداری
جعفری خرد شده مقداری
3 ق غ روغن زیتون
2 فنجان آرد
1 فنجان آب
مقداری نمک

طرز تهیه لاه ماجون


ابتدا پیاز رو ریز رنده کرده و به گوشت اضافه کنید

گوچه فرنگی و فلفل ها رو با خرد کن ریز کرده و به مواد اضافه کنید

جعفری ها رو با سیر داخل خردکن ریخته و اضافه کنید

پودر فلفل و نمک و رب گوجه و روغن زیتون رو اضافه کرده و مواد رو داخل یخچال بگذارید و تا خمیر رو آماده میکنید اجازه ی استراحت بدهید

برای تهیه ی خمیر آب رو با نمک قاطی کرده و آرد رو کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا جایی که یک خمیر نرم بدست بیاد

خمیر رو با وردنه به ضخامت نان لواش باز کنید و بدون اینکه روغن بریزید داخل ماهی تابه بیاندازید

مواد گوشتی که قبلا آماده کرده بودین رو از یخچال دربیارید و هم بزنید (چون ممکنه آب انداخته باشه) و با قاشق روی خمیر ریخته و با پشت قاشق به صورت یک لایه ی نازک روی خمیر پخش کنید و در ماهیتابه رو بزارید

با شعله ی زیاد حدود ۵ دقیقه بپزید و کنترل کنید که خمیر مثل نان لواش بعضی از جاهاش وقتی طلایی شد لاه معجون شما آماده ست. نوش جان