طرز تهیه لاه ماجون
مواد لازم برای ۶ نفر
300 گرم گوشت چرخ کرده1 عدد فلفل قرمز
1 عدد فلفل دلمه ای کوچک
3 حبه سیر
2 عدد پیاز
2 عدد گوجه فرنگی
1 ق غ رب گوجه فرنگی
نمک و فلفل مقداری
جعفری خرد شده مقداری
3 ق غ روغن زیتون
2 فنجان آرد
1 فنجان آب
مقداری نمک
طرز تهیه لاه ماجون
ابتدا پیاز رو ریز رنده کرده و به گوشت اضافه کنید
گوچه فرنگی و فلفل ها رو با خرد کن ریز کرده و به مواد اضافه کنید
جعفری ها رو با سیر داخل خردکن ریخته و اضافه کنید
پودر فلفل و نمک و رب گوجه و روغن زیتون رو اضافه کرده و مواد رو داخل یخچال بگذارید و تا خمیر رو آماده میکنید اجازه ی استراحت بدهید
برای تهیه ی خمیر آب رو با نمک قاطی کرده و آرد رو کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا جایی که یک خمیر نرم بدست بیاد
خمیر رو با وردنه به ضخامت نان لواش باز کنید و بدون اینکه روغن بریزید داخل ماهی تابه بیاندازید
مواد گوشتی که قبلا آماده کرده بودین رو از یخچال دربیارید و هم بزنید (چون ممکنه آب انداخته باشه) و با قاشق روی خمیر ریخته و با پشت قاشق به صورت یک لایه ی نازک روی خمیر پخش کنید و در ماهیتابه رو بزارید
با شعله ی زیاد حدود ۵ دقیقه بپزید و کنترل کنید که خمیر مثل نان لواش بعضی از جاهاش وقتی طلایی شد لاه معجون شما آماده ست. نوش جان