یک اموزش ساده و عالی برای درست کردن بستنی زمستونی

طرز تهیه بستنی زمستانی

طرز تهیه بستنی زمستانی با موز , بستنی سنتی میهن شف طیبه , بستنی زمستانی به خانه برمیگردیم , xvc jidi fsjkd clsjhkd

بستنی زمستانی نوعی بستنی خوشمزه و پرطرفدار است که به دلیل اینکه خنک نیست در فصل زمستان سرو می شود، برای مشاهده این اموزش در ادامه با وبلاگ آموزشی سوآپ همراه باشید.

مواد لازم بستنی زمستانی
سفیده تخم مرغ۲ عدد
شکر یا پودر قند½ پیمانه
ژلاتین۱ قاشق چایخوری
گلاب۱ قاشق مرباخوری
وانیل½ قاشق چایخوری
نمک۱ پنس
نان میکادو۱ ورق
سرکه سفید½ قاشق چایخوری
شکلات تخته ای۱۵۰ گرم
روغن مایع۳ تا ۴ قاشق غذاخوری

دستور تهیه بستنی زمستانی

مرحله اول

ابتدا نان میکادو را روی سطح کار قرار می دهیم و با یک کارتر گرد کوچک با قطر حدود ۴٫۵ سانتی متر نان میکادو را قالب می زنیم و کنار می گذاریم. در ادامه ژلاتین و گلاب را در یک کاسه کوچک مخلوط می کنیم تا یکدست شوند، سپس کنار می گذاریم.

مرحله دوم

سفیده تخم مرغ را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و کمی می زنیم تا کف کند، سپس سرکه را به همراه نیمی از وانیل و پودر قند اضافه می کنیم و به روش بن ماری روی حرارت ملاین بخار آب قرار می دهیم و حدود ۱۲ دقیقه با دو رتند همزن می زنیم.

مرحله سوم

در همین حین ژلاتین و گلاب را هم به روش بن ماری روی بخار آب قرار می دهیم تا ژلاتین به طور کامل حل شود. پس از گذشت ۱۲ دقیقه کاسه حاوی سفیده تخم مرغ را از روی حرارت کنار می گذاریم و باقیمانده وانیل و مخلوط گلاب و ژلاتین را اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا باید به مدت چند ثانیه مواد را خیلی سریع مخلوط کنیم تا یکدست شوند. توجه داشته باشید فقط در حدی هم بزنید که ژلاتین با دیگر مواد ترکیب شوند، چون هم زدن زیاد مواد باعث می شود که مایه بستنی شل شود و طعم بستنی خراب شود.

مرحله پنجم

حالا مواد را داخل قیف یکبار مصرف با ماسوره ساده می ریزیم. در ادامه نان های میکادوی قالب زده شده را روی سطح کار داخل یک سینی مناسب می چینیم و روی هر نان میکادو قیف می زنیم که به طور کامل پوشیده شود.

مرحله ششم

حالا سینی حاوی بستنی ها را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا بستنی ها سفت شوند. در ادامه شکلات و روغن مایع را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و روی حرارت بخار آب به روش بن ماری ذوب می کنیم.

مرحله هفتم

حالا بستنی ها را از یخچال خارج می کنیم و با قاشق روی هر بستنی مقداری شکلات آب شده می ریزیم تا به صورت یکدست کاور شوند. در ادامه بستنی ها را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار می دهیم تا شکلات سفت شود، سپس تا سه روز در ظرف درب بسته در یخچال نگهداری می کنیم.


مطالب مرتبط :

طرز تهیه بستنی سنتی خوشمزه و مخصوص زعفرانی


منبع : طرز تهیه بستنی زمستانی