طرز تهیه جوجه ترش گیلانی به روش رستورانی

طرز تهیه جوجه ترش گیلانی

طرز تهیه جوجه ترش گیلانی , جوجه کباب ترش گیلانی رشتی

جوجه ترش از غذاهای معروف و خوشمزه گیلانی است که معمولا به همراه کباب ترش و شامی رشتی تهیه می شود و برای مراسم های خاصی این جوجه خوشمزه تدارک دیده می شود. البته اگر می خواهی این خوراک خوشمزه را با یک شامی رژیمی سرو کنید پیشنهاد ما شامی سویا است که کالری کمتری دارد . البته اگر می خواهید غذای خوشمزه شمالی بخورید باید قید رژیم را بزنید.

مواد لازم

  • سینه مرغ 1 عدد کامل
  • گردو آسیاب شده دوقاشق غ
  • رب انار 3 قاشق غذاخوری
  • سبزی (نعنا. چوچاق) 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز خلال 1 عدد
  • فلفل سیاه و نمک به مقدارلازم
  • کره 25 گرم
  • گوجه 2 عدد بزرگ

دستور تهیه

ابتدا سینه مرغ مکعبی مانند جوجه کباب خرد میکنیم بعد مواد طعم دهنده رو بهش میزنیم سپس پیاز خلال یا رنده میکنیم همه مواد با دست مخلوط کرده روی ظرف سلفون می کشیم ویک ساعت دریخچال میزاریم تا خوب مواد به خوردش برود.

بعد مرغ طعم دار شده رو ازیخچال بیرون اوردیم به سیخ میکشیم وکره میزارم توتابه یه کم که داغ شد سیخ مرغ توی تابه سرخ میکنیم. وبعدش گوجه ها هم سرخ میکنیم حتما باکره سرخ کنید که خیلی خوشمزه بشه نوش جان.

از خوشمزه های رشت می تونم کال کباب هم بهتون پیشنهاد بدم. کسانی که میرزا قاسمی رو دوست دارن حتما کال کباب هم می پسندن چون کال کباب هم مثل میرزا قاسمی با بادمجان کباب شده درست میشه و طعم محشری داره.

بیژن یکی از آشناهای ما هست که تو سایت کوکپد کاربری داره و اونجا مشعغول آشپزی هست اگر اونجا کاربری دارید بیژن رو حمایت کنید ممنون میشم. غذاهای خوبی هم درست می کنه و متاهل هم هست دختر خانم ها بیژن متاهل است!!!

امروز دیدم سایت چی شی یه نظر سنجی گذاشته در مورد مطالبش و از کاربرانش خواهش کرده که به دسته بندی مورد علاقشون رای بدن. موافق هستید منم یه نظرسنجی بذارم ببینم چه غذاهایی بیشتر مخاطب داره همونا رو درست کنم؟!

همچنین ببینید :