طرز تهیه کمپوت گیلاس
کمپوت گیلاس یکی از انواع کمپوت های خوشمزه بین المللی است که می توانید از آن برای دیزاین انواع دسر هم استفاده کنید، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سوآپ همراه باشید.
کمپوت گیلاس یکی از خوش طعم ترین دسرها و مواد غذایی می باشد که هم می توانید به صورت مستقیم آن را میل کنید و هم با خوراکی های دیگری مانند بستنی، کیک و… سرو نمایید.
استفاده از کمپوت گیلاس روند پیری را به تعویق میاندازد، باعث کاهش وزن شده و پوست را نیز روشن میسازد.
همچنین برای درست کردن این کمپوت تنها شکر و گیلاس کافی است استفاده از هل در آن به انتخاب شما بستگی دارد.
طرز تهیه کمپوت گیلاس ممکن است روش های مختلفی داشته باشد، اما در این مطلب قرار است ساده ترین و البته بهترین روش را در اختیار شما قرار دهیم.
همچنین ببینید : طرز تهیه کمپوت سیب یک کیلو خانگی و خوشمزه
کمپوت میوهها هرچند ما را یاد بیمارستان و وعدهای برای بهبود درمان بیمار میاندازد، اما برای میوههای جذاب تابستانی، یک تنوع جذاب در رژیم غذایی به حساب میآید. میوههای متنوعی که در کمترین زمان ممکن میتواند تبدیل به کمپوت شود و طعم متفاوتی را برایمان رقم بزند. کمپوتهایی که در کمتر از یکربع آماده میشود و هم جلوی خرابشدن میوهها را میگیرد هم ما را از خریدن کنسروهای آماده منصرف میکند. یکی از لذیذترین این کمپوتها، کمپوت گیلاس است.
مواد لازم کمپوت گیلاس | |
گیلاس | ۱ کیلوگرم |
آب | ۴ لیوان |
شکر | ۱ لیوان |
دستور تهیه کمپوت گیلاس
مرحله اول
برای تهیه کمپوت گیلاس کارخانه ای ابتدا گیلاس ها را می شوییم و دم های اضافی شان را می گیریم، سپس داخل آبکش می ریزیم تا آب اضافی شان به طور کامل گرفته شود و هیچ گونه رطوبتی نداشته باشند.
مرحله دوم
در این مرحله آب را به همراه شکر داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و صبر می کنیم تا ب جوش بیاید و شکر به طور کامل درون آب حل شود. پس از اینکه آب به دمای جوش رسید، صبر می کنیم یکی دو دقیقه قل بزند سپس زیر قابلمه را خاموش می کنیم.
مرحله سوم
حالا قابلمه را کنار می گذاریم تا شربت به طور کامل خنک شود. در ادامه گیلاس ها را داخل ظروف شیشه ای می ریزیم و کمی فشار می دهیم و شیشه ها را چند بار تکان می دهیم تا فضای خالی در شیشه ها باقی نماند.
مرحله چهارم
در این مرحله شربت را کاملا سرد شده است روی گیلاس ها می ریزیم و درب شیشه ها را محکم می بندیم، به صورتی که هیچگونه هوایی وارد شیشه نشود. در ادامه شیشه ها را داخل یک قابلمه مناسب می چینیم.
مرحله پنجم
قابلمه را پر از آب می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریعتر به جوش بیاید. پس از اینکه آب به جوش آمد ۱۵ تا ۲۰ دقیقه صبر می کنیم، سپس حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم و صبر می کنیم تا آب از داغی بیفتد.
مرحله ششم
حالا شیشه ها را از آب خارج می کنیم و به مدت ۱۲ ساعت به صورت برعکس قرار می دهیم. پس از گذشت این زمان اگر از درب شیشه ای حباب ریز خارج شد آنرا دم دست بگذارید و زودتر از باقی شیشه ها مصرف کنید.
مرحله هفتم
شیشه هایی که حباب نزنند را می توانیم تا چند ماه و حتی یک سال در کابینت نگهداری کنیم. یکی دیگر از نکات مهم در مورد کمپوت گیلاس این است که حتما از شیشه هایی باید استفاده کنیم که دارای درب فلزی هستند.
مواد لازم برای تهیه کمپوت گیلاس:
گیلاس: ۱ کیلو
شکر: ۱ لیوان و نصفی
دان هل بالسی: ۱عدد / یا پودر هل: ۱ قاشق چایخوری
آب: به میزان لازم
همچنین ببینید : طرز تهیه ترشی آلبالو با سرکه سیب محل نگهداری
بعد از به جوش آمدن و غلیظ شدن مواد، قابلمه را از روی گاز بردارید و هنگامی که دمان آن به حد تعادل رسید و هم دما با محیط شد گیلاسها را در آن بیندازید.
شعله گاز را کم کنید.
۳۰ تا ۴۰ دقیقه بعد از گیلاس تست کنید اگر هسته به گوشت گیلاس نچسبیده بود و راحت جدا میشد آن را از روی حرارت بردارید . داخل ظرف بریزید بعد از اینکه هم دما با محیط شد ظرف شیشهای را داخل یخچال گذاشته و میل نمایید.
قابلمهای را بردارید، درآن مقداری آب بریزید و سپس روی گاز بگذارید.
شکر را با آب مخلوط کرده وبگذارید تا به جوش بیاد.
در این فاصله گیلاسها را بشویید و کنار بگذارید.