طرز تهیه عدس پلو کته ای خوشمزه و رستورانی برای دو نفر

طرز تهیه عدس پلو

طرز تهیه عدس پلو

عدس پلو از غذاهایی است که هم می تونیم خیلی ساده درستش کنیم، هم می توانیم اون رو به صورت مجلسی به همراه مواد غذایی مثل کشمش پلویی و گوشت چرخ کرده درست کنیم. عدس طبع سردی دارد و به همین دلیل توصیه می شود این غذا را به همراه گرمی جات مصرف کنید. عدس پلو معمولا با کشمش و گوشت چرخکرده سرو می شود اما میتوان آن را با گوشت مرغ مصرف کرد و همچنین کشمش را از آن حذف کرد.

مواد لازم عدس پلو

  • 3 پیمانه برنج
  • 1 پیمانه عدس
  • 1 پیمانه کشمش
  • 400 گرم گوشت چرخ کرده
  • 2 عدد پیاز
  • زعفران به اندازه لازم
  • فلفل سیاه، زردچوبه ، دارچین و نمک به مقدار لازم
  • 2 حبه سیر

طرز تهیه عدس پلو

برای تهیه عدس پلو مجلسی ابتدا عدس را به همرا دو لیوان آب میزاریم که بپزد.بعد یک عدد پیاز را نگینی می کنیم و تفت می دهیم به آن فلفل و زردچوبه زده و عدس را به آن اضافه می کنیم.و کمی تفت می دهیم.

برنج را پخته البته کمی وسطش نپخته باشه آبکش کرده ته دیگ مورد علاقه خود را گذاشته ویک لایه برنج میریزیم ویک لایه عدس تا آخر و دم می کنیم.

پیاز را نگینی کرده وتفت میدهیم به آن ادویه زده و گوشت را اضافه می کنیم وکمی تفت داده درب ماهیتابه را گذاشته تا آرام بپزد ودر آخر زعفران ضافه می کنیم البته من یک استکان آب با یک قاشق رب به گوشت اضافه کردم.

درمرحله بعد کشمش را ۱۰دقیقه خیس کرده ودر کره و زعفران تفت می دهیم. در آخر برنج را کشیده با گوشت و کشمش وبرنج زعفرونی..... تزیین کنید. نوش جان

دوستانی که مبتدی تر هستند می توانند از دستور زیر استفاده کنند:

طرز تهیه عدس پلو

طرز تهیه عدس پلو ساده کته ای ساده برای دو نفر با مرغ نذری با سویا مجلسی با سویا مجلسی با گوشت قلقلی xvc jidi uns  g

عدس پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بسیار پر طرفدار ایرانی است که به عنوان یک غذای مناسبتی هم شناخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با وبلاگ تفریحی سوآپ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
برنج۳ پیمانه
عدس۱ پیمانه
گوشت چرخ کرده۲۰۰ گرم
کشمش پلویی۱ پیمانه
زعفران۱ قاشق غذاخوری
کره۱ قاشق غذاخوری
پیاز۲ عدد متوسط
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی
روغن و زردچوبهبه اندازه کافی

دستور پخت عدس پلو

مرحله اول

برای تهیه عدس پلو نذری ابتدا عدس را به همراه ۲ لیوان آب داخل یک قابلمه کوچک می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا عدس بپزد. در حین پختن عدش برنج را آماده می کنیم ، برای این منظور ابتدا برنج را می خیسانیم.

مرحله دوم

مدت زمان خیساندن برنج نسبت به نوع برنج متفاوت است و معمولا بین ۳۰ دقیقه تا ۲ ساعت زمان برای خیساندن برنج کافی است. در ادامه یک قابلمه حاوی آب روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریعا به جوش بیاید.

مرحله سوم

در این مرحله ۱ قاق غذاخوری نمک و ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع داخل آب جوش می ریزیم سپس برنج خیسانده شده را به قابلمه حاوی آب جوش اضافه می کنیم. حالا به برنج برای پخت اولیه بین ۵ تا ۱۰ دقیقه زمان می دهیم.

مرحله چهارم

زمانی که اطراف دانه های برنج نرم و مغزشان سفت بود ، باید برنج را از آب جوش خارج کرده و داخل آبکش بریزید. حالا برنج را با آب سرد آبکشی کنید و کنار بگذاریید. در ادامه یکی از پیازها را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.

مرحله پنجم

در ادامه پیاز خرد شده را به همراه مقداری روغن مایع در یک تابه مناسب تفت می دهیم. پس از اینکه پیاز نرم و شفاف شد مقداری فلفل سیاه و زردچوبه به آن اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا پیاز با ادویه ها یکدست شود.

مرحله ششم

پس از اینکه عدس پخت و آب آن به طور کامل تبخیر شد آنرا به تابه اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم. پس از اینکه مخلوط پیاز داغ و عدس آماده شد آنرا در یک ظرف جادار با برنج آبکش شده مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند.

مرحله هفتم

حالا قابلمه ای که برای پخت عدس پلو در نظر گرفته ایم را روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم. حالا به سلیقه خود برای ته دیگ عدس پلو از نان یا سیب زمینی ورقه شده استفاده می کنیم و ته دیگ را کف قابلمه می چینیم.

مرحله هشتم

پس از اینکه ته دیگ را قرار دادیم مخلوط برنج و عدس را داخل قابلمه می ریزیم. در ادامه نصف لیوان آب به همراه ۲ قاشق غذاخوری روغم مایع روی برنج می ریزیم و حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا از قابلمه بخار بلند شود.

مرحله نهم

در ادامه حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم و درب قابلمه را به صورتی قرار می دهیم که هیچگونه بخاری از قابلمه خارج نشود ( می توانید از دم کنی استفاده کنید ). حالا باید اجازه دهید برنج با حرارت ملایم حدود یک ساعت دم بکشد.

مرحله دهم

در این مرحله پیاز باقیمانده را به صورت نگینی خرد می کنیم و با کمی روغن در یک تابه تفت می دهیم ، سپس کمی فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و پس از چند دقیقه تفت دادن گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا سرخ شود.

مرحله یازدهم

نصف لیوان آب به تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم گوشت چرخ کرده به طور کامل بپزد. پس از اینکه آب داخل تابه کاملا تبخیر شد کشمش پلویی را که از قبل ۳۰ دقیقه خیسانده ایم به تابه اضافه می کنیم و یک دقیقه تفت می دهیم تا کشمش نرم شود سپس تابه را از روی حرارت بر می داریم.

مرحله دوازدهم

پس از اینکه عدس پلو دم کشید، برای تزیین روش غذا کمی از برنج را داخل یک کاسه با زعفران دم کرده و کره مخلوط می کنیم سپس عدس پلو را دیس می کشیم و با برنج زعفرانی و مخلوط گوشت و کشمش تزیین و سرو می کنیم.


طرز تهیه باقالی پلو با مرغ ریش ریش نی نی سایت سراشپز پاپیون برای 4 نفر با شوید تازه


باقالی پلو با مرغ مانند باقالی پلو با ماهیچه یکی از غذاهای مجلسی ایرانی است که بیشتر برای مجالس تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با مطلب طرز تهیه باقالی پلو با مرغ ریش ریش برای 4 نفر با شوید تازه همراه باشید.


طرز تهیه استانبولی پلو مجلسی , استانبولی پلو با گوشت , استانبولی پلو با مرغ و لوبیا سبز , xvc jidi hsjhkf gd  g


استانبولی پلو یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با مطلب طرز تهیه استانبولی پلو مجلسی با گوشت مرغ و لوبیا سبز همراه باشید.