طرز تهیه کیک کاسترد
کیک کاسترد یکی از انواع کیک های بسیار محبوب و خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی پخته می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با وبلاگ آموزشی سوآپ همراه باشید.
مواد لازم کیک کاسترد | |
پودر کاسترد | ۲ قاشق غذاخوری سرپُر |
آرد سفید | ۲ پیمانه |
تخم مرغ | ۴ عدد |
شکر | ۱ پیمانه |
روغن مایع | سه چهارم پیمانه |
شیر | ۱ پیمانه |
بکینگ پودر | ۲ قاشق مرباخوری |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذاخوری |
دستور پخت کیک کاسترد
مرحله اول
ابتدا تخم مرغ را به همراه وانیل و شکر به مدت ۵ تا ۸ دقیقه با دور متوسط همزن می زنیم تا رنگش کرمی و بافت مواد کشدار و حجیم شود. در ادامه روغ مایع را اضافه می کنیم و در حدی که با دیگر مواد یکدست شود هم می زنیم.
مرحله دوم
در مرحله بعدی آرد سفید را به همراه بکینگ پودر، نمک و پودر کاسترد به خوبی با هم ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند سپس سه مرتبه الک می کنیم. در ادامه آرد را سه مرحله به همراه شیر به دیگر مواد اضافه می کنیم و با لیسک مخلوط می کنیم.
مرحله سوم
مواد را در حدی مخلوط می کنیم که فقط با هم ترکیب و یکدست شوند و هیچ گونه ای گلوله آردی داخل مایه کیک باقی نماند. حالا یک قالب مناسب را با کاغذ روغنی پوشش می دهیم یا اینکه با کمی روغن چرب کرده و آردپاشی می کنیم.
مرحله چهارم
مایه کیک را داخل قالب می ریزیم و سه مرتبه محکم به سطح کار می کوبیم تا حباب های بین مایه کیک از بین برود. فر را از ۱۰ دقیقه قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود سپس کیک را داخل فر قرار می دهیم.
مرحله پنجم
با توجه به اینکه دمای فرهای مختلف یکسان نیست حدودا بین ۳۰ تا ۴۵ دقیقه زمان برای پخت کیک نیاز است. پس از اینکه کیک اماده شد آنرا از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم در دمای محیط خنک شود، سپس با مواد دلخواه آنرا تزیین می کنیم.
همچنین ببینید :
طرز تهیه کیک زبرا خوشمزه و مجلسی مثل قنادی
طرز تهیه کیک خیس ترکیه ای خوشمزه و مخصوص
طرز تهیه کیک نسکافه ای خوشمزه به صورت نرم و پوک